Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπύρος Μυλωνάς: Να τελειώσουμε τη δουλειά αυτήν την Κυριακή

Published

on

«Για ένα Δήμο φιλικό στους δημότες και ελκυστικό στους επισκέπτες». Με αυτήν την βασική εξαγγελία ολοκλήρωσε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Κάτω Αχαΐα ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς.

Η συγκέντρωση που ήταν πραγματικά ογκώδης είχε ένα χαρακτηριστικό. Απουσίαζαν τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα, οι κόρνες. «Θέλω σας σας βλέπω και να με βλέπετε, να σας ακούω και να με ακούτε», είπε ο Σπύρος Μυλωνάς που στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, που έχουν ξεκινήσει και που έχουν δρομολογηθεί.
«Αυτός είναι ο Δήμος που θέλω να παραδώσω στο τέλος της δεύτερης θητείας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για αποσπασματικά έργα αλλά για ένα σύνολο παρεμβάσεων που συνδέονται μεταξύ τους και που είναι σε θέση να αλλάξουν τη μοίρα της Δυτικής Αχαΐας.
Παράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε με συντομία στην τετραετία που πέρασε για «όσα έζησα και έμαθα, για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τις χαρές και τις απογοητεύσεις» όπως χαρακτηριστικά είπε επιμένοντας όμως ότι είναι καιρός ο τόπος να πάψει να βλέπει τις ευκαιρίες να χάνονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία προεκλογική του εμφάνιση ο Σπύρος Μυλωνάς ελάχιστα ασχολήθηκε με τον αντίπαλο του Γρηγόρη Αλεξόπουλο. «Ό,τι είχα να πω γι’ αυτόν τον κύριο το έχω πει και απλώς εύχομαι να παραμείνει στη θέση του ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και να μη ρίξει πίσω του μαύρη πέτρα» ήταν η μοναδική σχετική αναφορά.
Ολόκληρη η παρουσία του Σπύρου Μυλωνά απέπνεε τη βεβαιότητα της επανεκλογής του γεγονός που επισφραγίστηκε στο κλείσιμο της ομιλίας του. «Να τελειώσουμε τη δουλειά από την πρώτη Κυριακή» ζήτησε από τους συγκεντρωμένους προκαλώντας ένα κύμα επευφημιών και χειροκροτημάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement