Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κοιτάμε κατάματα τη σύγχρονη Πάτρα»-Ξεκάθαρο μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Αϊβαλή

Published

on

«Οι εκλογές είναι γιορτή, είναι επιλογή. Τίποτα δε μας οδηγεί περισσότερο στην παραίτηση και το λαϊκισμό από την αίσθηση ότι τη ζωή μας ορίζει άλλος.

Όχι, τη ζωή μας την ορίζουμε μόνο εμείς. Εμείς είμαστε η Πάτρα», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Βασίλης Αϊβαλής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «την Κυριακή η Πάτρα θα είναι η μεγάλη νικήτρια».

Ο κ. Αϊβαλής στην τελευταία προεκλογική του ομιλία, απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο που κατέκλυσε την οδό Κορίνθου, κάλεσε τους πολίτες «να πάρουν την Πάτρα στα χέρια τους, δίνοντάς της ελπίδα», ενώ δήλωσε με αποφασιστικότητα «με πολύ δουλειά, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της ισόρροπης ανάπτυξης με δικαιοσύνη».
Επεσήμανε ακόμη πως «εμείς θα εγκαταστήσουμε στο Δημαρχείο τους πολίτες.

Τους πολίτες μιας πόλης που θέλει να πετάξει από πάνω της τις φοβίες, τις εμμονές και τις παρωπίδες. Να πετάξει από πάνω της τη μιζέρια. Που θέλει να αναπνεύσει νέο αέρα. Να αλλάξει. Να εξελιχθεί. Να κοιτάξει κατάματα το σύγχρονο κόσμο. Να γίνει μια ελκυστική, φιλόξενη, ανοικτόμυαλη ευρωπαϊκή πόλη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement