Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε προσωπικό ρεσιτάλ προβολής εξελίχθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χθες στην Πάτρα

Published

on

ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

Ήταν ένα επικοινωνιακό one man show που τα είχε όλα: ένθερμες χειραψίες, αγκαλιές, σπαρταριστούς διαλόγους, χαμόγελα, και φυσικά φωτογραφίες selfie, πολλές selfie.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, σε προσωπικό ρεσιτάλ προβολής του εξελίχθηκε η χθεσινή επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Πάτρα.
Κι αυτό καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έπαιξε για μια ακόμη φορά στο προσφιλές του γήπεδο: σ’ αυτό της επικοινωνίας προσφέροντας άφθονη «τροφή» στις τηλεοπτικές κάμερες.
Το ρολόι έδειχνε 12.55 μ.μ., όταν το μαύρο Range Rover, με τα φιμέ τζάμια, που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη έφθασε με 55 λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης του στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα. Εκεί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους παρευρισκόμενους.
Ένας ηλικιωμένος στάθηκε μπροστά στον Στέφανο Κασσελάκη και του είπε σε έντονο ύφος: «Να αγαπάς τον Αλέξη». «Τον αγαπώ, αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω στο Επικρατείας και να είμαι σήμερα, εδώ, μαζί σας», αντέτεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και σε κάποιον άλλο, που τον προέτρεψε να… βοηθήσει τον Αλέξη, είπε με νόημα: «Τον βοηθώ κι εδώ, στο προπύργιο».
Αφού έκανε μια δήλωση στήριξης του Κώστα Καρπέτα, ο Στέφανος Κασσελάκης διέσχισε την πλατεία Γεωργίου. Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη, την πρώην υπουργό και βουλευτή Αχαϊας, Σία Αναγνωστοπούλου, τον έτερο βουλευτή Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, στελέχη, μέλη, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία κατευθύνθηκε στη Μαιζώνος και από εκεί κατέβηκε στην Ερμού. Η… κουστωδία έστριψε μετά στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έμπαινε σε καταστήματα, συνομιλούσε με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι περαστικοί που τον χαιρέτησαν εγκάρδια, ζητώντας να βγάλουν μια selfie φωτό μαζί του. Και ο ίδιος, δεν χάλασε καμίας και κανενός το χατίρι.

«Είσαι ο σταρ, είμαι ο Στέφανος»

Μια ξεχωριστή στάση έκανε στο καφέ «Hemingway», όπου είχε μιλήσει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του. Μίλησε με το προσωπικό και θαμώνες, πήρε δύο Red Bull και αναζήτησε τη Σία Αναγνωστοπούλου. «Πού είναι η Σία;», φώναξε και όταν την είδε πού ήταν πήγε στο μέρος της και της πρόσφερε το ένα.
Κάποια στιγμή, η πρώην υπουργός του είπε: «Είσαι σταρ».
Και ο ίδιος, σε πρώτο χρόνο, αποκρίθηκε: «Είμαι ο Στέφανος».
Την προσοχή του Στέφανου Κασσελάκη τράβηξε και ο γνωστός σαξοφωνίστας που βρίσκεται καθημερινά στον πεζόδρομο (φωτό).
Σταμάτησε για να τον ακούσει να παίζει με το σαξόφωνο του, του έδωσε ένα χρηματικό αντίτιμο, ενώ ο
μουσικός στη συνέχεια μίλησε μαζί του. Αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά, είχαν σύντομη συνομιλία, και μετά ο σαξοφωνίστας άρχισε να παίζει το bella ciao, για να στηθεί ένα μικρό πάρτι.
Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Πάτρα ήταν ολιγόωρη, υπεραρκετή, ωστόσο, για να κάνει το επικοινωνιακό παιχνίδι του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement