Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» για παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ

Published

on

Ολοκληρώθηκε με σημαντική ανταπόκριση  η δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» με την  συμμετοχή περίπου 450 παιδιών ωφελούμενων ΤΕΒΑ 6 – 16 ετών, που εντάσσεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ/FEAD 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων Π.Ε Αχαΐας, Π.Ε. Αιτ/νίας, Π.Ε. Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Η δράση ανέδειξε τη σημασία του αθλητισμού στη ψυχοσωματική υγεία, αλλά και στην κοινωνική ανάπτυξη και προσωπική βελτίωση των παιδιών και εφήβων που συμμετείχαν. 

Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών σε αθλήματα όπως: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση (Βόλεϊ), Χειροσφαίριση (Χάντμπολ), Στίβο, Κολύμβηση και Υδατοσφαίριση, σε συνεργασία με Φορείς Αθλητισμού, Συλλόγους, Σωματεία και Ακαδημίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά και έφηβους να γνωρίσουν το άθλημα που αγαπούν και να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αναδείξουν  και να εδραιώσουν ηθικές  αξίες όπως ο αλληλοσεβασμός, το ομαδικό πνεύμα η συνεργασία, παράλληλα με τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα. 

Το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» υπάγεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τις Κοινωνικές Συμπράξεις Π.Ε. Αχαΐας (MIS 5029643), Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5029532) και Π.Ε. Ηλείας (MIS 5029803).

Ροή ειδήσεων

Advertisement