Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών-Αποκλειστικό: «Κλείνει» το μάτι στον Ντάνι Αγκμπελίς-Συζητά και με Γιανίκ Μορέιρα

Published

on

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο Απόλλων έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον 32χρονο σέντερ (ύψους 2.13μ.) Ανγκολέζο Γιανίκ Μορέιρα, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις και η παρουσία του στην Πάτρα, θα εξαρτηθεί από το οικονομικό κομμάτι, η μελανόλευκη ομάδα, ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει μια ακόμη μεταγραφική «βόμβα» ενόψει του πρωταθλήματος της Βasket League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Γ», αλλά και του gnomip.gr, ο Απόλλων κινείται να κάνει «δικό» του και τον Αμερικανονιγηριανό Ντάνι Ακιντούντε Αγκμπελίς (γεννημένος στις 13/3/1990, ύψους 2,06μ.), που αγωνίζεται ως σέντερ / πάουερ φόργουορντ.

Ο Ντάνι Αγκμπελίς, γνωρίζει πολύ καλά την μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς πρωτοήρθε στη χώρα μας το 2015, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ρεθύμνου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Χολαργός, Κολοσσός Ρόδου, Προμηθέας Πατρών και τελευταίος του «σταθμός» το Περιστέρι το 2022. Βέβαια έχει και την εμπειρία της Ευρώπης, καθώς έχει παίξει στα πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας με προτελευταία ομάδα τη Ρεάλ Μπέτις. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Αμερικανονιγηριανός, έχει κατακτήσει σε συλλογικό επίπεδο το Σούπερ Καπ με τον Προμηθέα Πάτρας τη χρονιά του 2020, όπου και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement