Connect with us

Ελλάδα

«Δεν θα ήμουν Κούγιας αν άφηνα τη Ρούλα Πισπιρίγκου ανυπεράσπιστη – Και βέβαια θα επιστρέψω»

Published

on

Το λόγο που δήλωσε παραίτηση από την υπεράσπισή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στο πλευρό της κατηγορουμένης.

«Ποιον χρόνο να κερδίσω, για ποιο πράγμα; Αλίμονο αν μετά από 9 μήνες, δεν ήταν έτοιμη να απολογηθεί. Άλλα είναι τα σπουδαία θέματα, αυτά που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας όταν ρωτήθηκε για το αν προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με την παραίτησή του.

Παράλληλα σημείωσε: «Το δικαστήριο είναι προκατειλημμένο εις βάρος της κατηγορουμένης και στην αστυνομία και στην ανάκριση, ρωτούσαν τους μάρτυρες αν η κατηγορούμενη ήταν στεναχωρημένη. Ξεκίνησαν στραβά. Αγνόησαν τους κορυφαίους ιατροδικαστές».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ κανέναν κατηγορούμενο, ξεκαθαρίζοντας πως θα επιστρέψει στην υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ κανέναν κατηγορούμενο, στις πιο δύσκολες δίκες. Ηρνούμην να αναλάβω την Πισπιρίγκου γιατί είχα πολλές υποθέσεις. Αλλά όταν διάβασα τη δικογραφία και είδα τα σκάνδαλα και αυτά που έγιναν στην ανάκριση, δεν μπορώ να το επιτρέψω στον εαυτό μου, είναι μια φτωχή κοπέλα δεν με ενδιαφέρει ρεαλιστικά, αλλά μετά από 50 χρόνια έχει υποχρέωση στη Δικαιοσύνη και στη δική μου νομική αξιοπρέπεια να δώσω παρών.

Η δίκη ήταν να γίνει fast track και 9 μήνες μετά καλούνται μάρτυρες. Είναι τρομερά πράγματα. Το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο. Και βέβαια θα επιστρέψω. Δεν θα ήμουν Κούγιας αν την άφηνα ανυπεράσπιστη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement