Connect with us

Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη: Δεν έχω και τίποτα άλλο να παίξω

Published

on

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα φλας που ανάβουν κάθε φορά που έχουν ένα τρυφερό ενσταντανέ. Η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στην πίστα του Βοτανικού και ο ηθοποιός ήταν εκεί για να στηρίξει την αγαπημένη του.

Το πρωί της Δευτέρας (30/10), η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 αναφέρθηκε στο θέμα και ο Γιώργος Λιάγκας το προλόγισε λέγοντας πως ναι μεν έχει βαρεθεί να βλέπει συνεχώς ρεπορτάζ για τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή αλλά δεν έχει και κάτι άλλο να παίξει…

«Πάμε να δούμε τους έρωτες, επεισόδιο 1384. Αφενός ζηλεύω και αφετέρου έχω βαρεθεί κιόλας πάλι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Γιατί δεν έχω και τίποτα άλλο να παίξω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα στο Πρωινό. Στην πορεία, βέβαια, διευκρίνισε για το ζευγάρι: «Καλά, δεν θα μας ρωτήσουν κιόλας πότε θα φιληθούν».

Μέρος της κουβέντας στην εκπομπή ήταν και οι sexy ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή. Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής: «Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κρύψει τη sexy πλευρά του εαυτού μας, πάντα ντυνόταν sexy. Δεν είναι προχωρημένο. Προχωρημένα για μένα ντύνεται η Άννα Βίσση, που δεν βγάζει γυμνό. Για μένα δεν σημαίνει ότι αυτός που βγάζει κρέας έξω είναι προχωρημένος. Προχωρημένος για μένα είναι η Βίσση. Η Δέσποινα επιλέγει να δείξει με το ντύσιμό της, τη sexy πλευρά του εαυτού της».

Ροή ειδήσεων

Advertisement