Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Στρώνονται» στη δουλειά

Published

on

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης επέλεξε τον Αλ. Σπηλιόπουλο για συνεργάτη του στην Παναχαϊκή

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο «κύβος ερρίφθη» με τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτση, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ  2, να καταλήγει στον άμεσο συνεργάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην κοκκινόμαυρη ομάδα, ύστερα από αρκετό καιρό και θα είναι ο άνθρωπος δίπλα από τον Ηπειρώτη στην καταγωγή προπονητή.

Έτσι η υπόθεση συνεργάτη «τελείωσε» και οι δυο τους από σήμερα κιόλας «στρώνονται» στη δουλειά, καθώς τους περιμένει δύσκολη αποστολή με την Παναχαϊκή απέναντι στην νικαιώτικη ομάδα να ψάχνει εναγωνίως το θετικό αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία, συνεχίστηκε κανονικά με προπόνηση, που έγινε χθες το απόγευμα, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

«ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ωστόσο, χθες η ΠΑΕ Ηλιούπολη εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία και ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία και αναφέρει: «Τα δημοσιεύματα περί «πέτσινου» πέναλτι που κυκλοφόρησαν καταρρίπτονται από τα πλάνα της επίσημης βιντεοσκόπησης του αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή. Το βίντεο επιβεβαιώνει ότι ορθώς καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της Ηλιούπολης. Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εντοπίσει τα αίτια της ήττας της, μπορεί να στραφεί στο εσωτερικό της ομάδας κι όχι να επιρρίπτει ευθύνες σε οτιδήποτε άλλο πέρα από το αγωνιστικό της κομμάτι. Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Ανδρέας Κολοβούρης, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο απόσπασμα, κάνει φάουλ εντός της περιοχής στον παίκτη της Ηλιούπολης, Παύλο Παντελίδη κι έτσι ο Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης δείχνει την άσπρη βούλα. Άλλωστε η πρόθεση του διαιτητή του αγώνα να μην ευνοήσει κάποια ομάδα φαίνεται -μεταξύ άλλων- και από το γεγονός ότι έδειξε ορθώς κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας».

ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή να φιλοξενεί την προσεχή Κυριακή στην έδρα της (15:00) τον Ιωνικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον Νότιο όμιλο έχει ως εξής: 11/11: Ολυμπιακός Β-Διαγόρας (14:00). Καλαμάτα-Τηλυκράτης (15:00). 12/11: Αιγάλεω-Γιούχτας (14:30). Χανιά-Παναθηναϊκός Β (15:00). Παναχαϊκή-Ιωνικός (15:00). Ηλιούπολη-Athens Kallithea (15:00).

Π. ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρος Μαρτσούκος μίλησε στην τηλεοπτική «Δίκη» στο OPEN για θέματα της κατηγορίας. Σχετικά με τους αγώνες που βρίσκονται υπό έρευνα σχολίασε πως «απ’ όταν αναλάβαμε την προεδρία τα έχουμε πει αυτά. Από την πρώτη στιγμή το έχω πει ότι κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον πάγκο του. Εννοείται όποιες είναι να φύγουν από την κατηγορία. Θέλουμε τους υγιείς. Και προσωπική μου άποψη και όλου του συμβουλίου. Πρέπει κάποτε να «καθαρίσει» το Πρωτάθλημα για να αποδείξουμε πως είμαστε καθαροί. Όποιοι έχουν παρανομήσει να φύγουν από την κατηγορία». Στη συνέχεια τόνισε σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπήρχε με την ΕΡΤ: «Δεν μπορεί όσα λέγονται να είναι αληθή. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα συμβόλαιο από την ΕΡΤ, δεν μπορεί να μας δώσει τα περσινά χρήματα. Και όμως ο κ. Ζούλας έκανε συμβόλαιο και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ, που υπήρχαν φάκελοι. Λόγω των δημοσιευμάτων που υπάρχουν για την κατηγορία μας λένε πως δεν μπορούμε να σας δώσουμε τα χρήματα. Στείλαμε εξώδικο για να μας δώσουν τα 600.000 ευρώ. Και στο επόμενο ότι πρέπει να συνεχιστεί το συμβόλαιο το περσινό. Το συμβόλαιο από την ΕΡΤ πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση (για χειραγωγημένους αγώνες). Να «καθαρίσουμε» το όνομά μας ως Super League 2. Εμείς έχουμε όλους τους αγώνες με κάμερες, ώστε όποιος χρειαστεί αποδεικτικό στοιχείο να μπορεί να κρίνει. Πριν τα έχει η ΕΡΤ. Μόνο φέτος έχουμε την κάλυψη εμείς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement