Connect with us

Παναχαϊκή

Έχει να περάσει «συμπληγάδες»

Published

on

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΑΥΡΙΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΑΓΟΡΑ

Η κλεψύδρα ξεκίνησε και σιγά-σιγά αδειάζει με την Παναχαϊκή να τρέχει και να μην προλαβαίνει, καθώς μπροστά της έχει να περάσει κι άλλες «συμπληγάδες».

Μια από αυτές είναι στη Ρόδο, μιας και μεθαύριο θα τεθεί αντιμέτωπη (15:00) με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ

Εάν καταφέρει και φύγει με βαθμούς από την έδρα του αντιπάλου της, τότε θα έχει κάνει βήμα προς την παραμονή, καθώς ακόμη υπάρχουν επτά αγωνιστικές έως και τη λήξη, σε αντίθετη περίπτωση και δη της ήττας θα έχει σοβαρό θέμα, καθώς από τη μια η ροδίτικη θα φτάσει στο +9, οπότε θα έχει αυτή το επάνω χέρι σε ό,τι αφορά την υπόθεση σωτηρία. Το ίδιο δε ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν το «εισιτήριο», με το Αιγάλεω και τον Γιούχτα να είναι στο +5 και στο +3 αντίστοιχα, ενώ μόνο ο Παναθηναϊκός Β΄ μαζί με την κοκκινόμαυρη ομάδα έχουν το κεφάλι τους στον ντορβά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οπότε ο μεθαυριανός αγώνας, μόνο εύκολος δεν είναι και για να τα καταφέρει η Παναχαϊκή απέναντι στον Διαγόρα, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό, διότι εάν δείξει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο όπως έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό, τότε δεν έχει καμία τύχη.

ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στην Παναχαϊκή τα γνωρίζουν όλα αυτά, οι παίκτες πήραν το μήνυμα από τους διοικούντες την ΠΑΕ και απομένει να το δείξουν άλλωστε κι εντός αγωνιστικού χώρου στο πιο κομβικό παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα.

ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ» ΝΗΣΙ

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα, καθώς η αποστολή θα πετάξει για τη Ρόδο μια μέρα νωρίτερα, μιας και δεν βρέθηκαν εισιτήρια οπότε κι αποφασίστηκε η μετάβασή της στο νησί, όπου το πρωί της Τετάρτης ή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση η τελευταία προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως η αποστολή να αποτελείται παραπάνω από 20 ποδοσφαιριστές που συνηθίζει να παίρνει ο Τάτσης στα εκτός έδρας ματς καθώς να μην υπάρξει πρόβλημα σε τυχόν τραυματισμό.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Ο προπονητής της κοκκινόμαυρης ομάδας Γιάννης Τάτσης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πλην του Πέρεθ ο οποίος χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης μετά τον τραυματισμό του και δύσκολα θα υπολογιστεί για το ματς με τον Διαγόρα.

Ο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ

Ο Ιωάννης Ανδρικόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Κυκλάδων ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο (4/4, 15:00) για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνη Απτοσόγλου (Αθηνών), Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάζαρος Ρεντίδης (Ανατολικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς (Εύβοιας). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (3/4, 15:00): Παναθηναϊκός Β΄-Γιούχτας: Αλάμπεης (Αθηνών).Ολυμπιακός Β΄-Αιγάλεω: Τζαμουτζαντώνης (Χίου).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Ροή ειδήσεων

Advertisement