Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αναμένεται πανστρατιά

Published

on

 

Εκτιμάται ότι πάνω από 3.000 φίλοι θα παρακολουθήσουν την Κυριακή (3 μ.μ.) το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά, σιγά η προετοιμασία της Παναχαϊκής καθώς την Κυριακή (24/3) ρίχνεται στην μάχη των μπαράζ παραμονής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα προχώρησε και σε μια κίνηση στην οποία δείχνει ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς αποφάσισε να δώσει δωρεάν εισιτήριο σε όσους φιλάθλους βρεθούν το Σάββατο στον αγώνα της Κ19 με την Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι όσοι φίλαθλοι παραβρεθούν το Σάββατο (23/3, 1μ.μ.) στο γήπεδο των Προσφυγικών και στον αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα της Ηλιούπολης θα προμηθευτούν δωρεάν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου (15:00) στην Αγυιά.

Από κει και πέρα ο Γιάννης Τάτσης έχει ανεβάσει τους ρυθμούς έτσι ώστε οι κοκκινόμαυροι να είναι πανέτοιμοι στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με τον Γιούχτα. Η νίκη είναι δεδομένη αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν ωστόσο δύσκολα μέσα στην Αγυιά με την πανστρατιά που αναμένεται να χάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην διάθεσή του ο Τάτσης δεν θα έχει τους τραυματίες Μπαξεβάνο, Πέρεθ, Γρηγορόπουλο όπως και τα αδέρφια Μικέ, τον τιμωρημένο Λιοφάγο ενώ το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν Κολοβούρης και Μασούρας που εξέτισαν στην αυλαία της κανονικής διάρκειας την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Να θυμίσουμε ότι το Παναχαϊκή-Γιούχτας θα είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ παραμονής. Αυτό διότι οι αναμετρήσεις του Αιγάλεω-Παναθηναϊκού Β και Διαγόρας-Ολυμπιακού Β, αναβλήθηκαν λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Σφυρίζει ο Ντάουλας

Η ΚΕΔ όρισε τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φώτη Ντάουλα από την Δυτική Αττική. Βοηθοί του θα είναι οι Πειραιώτες Δημήτρης Παγουρτζής και Μιχάλης Σγουράκης ενώ 4ος θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας. Τέλος παρατηρητής διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Παππάς από την Αθήνα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement