Connect with us

Παναχαϊκή

Το πάθημα να γίνει μάθημα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής της Σούπερ Λιγκ 2

Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες της Παναχαϊκής και στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ παραμονής της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Ολυμπιακό πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο. Οι κοκκινόμαυροι πρέπει να βγάλουν ψυχή και πάθος στο παιχνίδι τους έτσι ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από την εν λόγω αναμέτρηση.

Ένα παιχνίδι καθόλου εύκολο καθώς ο Ολυμπιακός θα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στα μπαράζ αφού είναι το πρώτο του παιχνίδι (η πρεμιέρα είχε αναβληθεί).

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ωστόσο αν αγωνιστούν με πάθος κάτι που έλειπε στο παιχνίδι με τον Γιούχτα δεν έχουν να βοηθούν τίποτα και μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε ουσιαστικά χθες με τον Μπαξεβάνο να ακολουθεί το πρόγραμμα όχι όμως με ένταση καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Μισό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γρηγορόπουλος ενώ εκτός έμειναν Πέρεθ και Πατρινός. Ο πρώτος δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο δεύτερος θα δείξει στην σημερινή προπόνηση αν μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιάννη Τάτση.

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΡΕΝΤΙΦΗΣ

Ο Ρεντίφης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ παραμονής στο Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β και την Παναχαϊκή. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής θα διευθύνει για τρίτη φορά την κοκκινόμαυρη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Ρεντίφης έχει διευθύνει φέτος το Παναθηναϊκός Β- Παναχαϊκή 2-2 και πέρυσι το Παναχαϊκή-Καλαμάτα 1-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Μητροφάνης από τον σύνδεσμο της Αθήνας και ο Σούζας από την Α. Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

Απ. Νικολαΐδης, 4μ.μ.: Παναθηναϊκός Β – Διαγόρας, Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Μαρκομιχελάκειο, 4μ.μ.: Γιούχτας – Αιγάλεω, Βλάχος (Αν. Αττικής)

Ρέντη, 4μ.μ.: Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή, Ρεντίφης (Αν. Αττικής).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement