Connect with us

Lifestyle

Νίκος Βέρτης: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι» ξεκαθάρισε για παλιότερη δήλωσή του

Published

on

Πριν λίγο καιρό, ο Νίκος Βέρτης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του: «Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι» και προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής επανήλθε στο θέμα, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα».

Συνέχισε λέγοντας: «Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Τι είχε δηλώσει
Στις δηλώσεις του, που σχολιάστηκαν, ο Νίκος Βέρτης είχε πει: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement