Connect with us

Ελλάδα

O Μπέος έβαλε ζωντανά ζώα σε φάτνες και βρίζει όσους αντιδρούν!

Published

on

Με τουλάχιστον απρεπείς χαρακτηρισμούς περιέλουσε ο Αχιλλέας Μπέος όσους αντιδρούν στο γεγονός ότι για μία ακόμη χρονιά τοποθέτησε ζωντανά ζώα (!) σε δύο φάτνες στο Βόλο (στον Αγιο Νικόλαο και στον πάρκο του Αγίου Βασίλη).

Όπως αναφέρει το gegonotanews ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έκανε λόγο για “κοπρίτες” οι οποίοι μάλιστα είναι κατά τη γνώμη του “για το ψυχιατρείο”.

Άμεση ήταν πριν δύο 24ωρα η παρέμβαση του προέδρου του Κτηνιατρικού Συλλόγου Mαγνησίας κ. Σταμόπουλου, που κατήγγειλε την παθητική κακοποίηση των ζώων κατά παράβαση κάθε Νόμου, σε μια πόλη της χώρας το 2023.

Μιλώντας στον Antenna τόνισε: “Μιλάμε για ένα ευαίσθητο ζήτημα που έχει λάβει διαστάσεις. Τηρείται η νομοθεσία; Αυτό είναι το ερώτημα. Υπάρχει ένα νομικό και ένα ηθικό κομμάτι. Ο Εισαγγελέας είναι υπεύθυνος. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για το πότε εξασφαλίζεται η ευζωια των ζώων. Ζητάμε να δούμε κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος”.

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ο κ. Ριζόπουλος, επικεφαλής της ΛΑΣ αρνήθηκε να εγκρίνει την τοποθέτηση ζώων σε φάτνες και ο Α. Μπέος, είπε πως τα ζώα είναι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή σε στάνη. “Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Δεν ντρέπεστε κοπρίτες”, ήταν η απάντησή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement