Connect with us

Lifestyle

Ο Αχιλλέας Μπέος αποθεώνει τον Νίκο Οικονομόπουλο – «Μέγας μάγκας, προσπαθούν να καταργήσουν τους όρους πατέρας και μητέρα»

Published

on

Τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και η απάντησή του στην ερώτηση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια προκάλεσε από την επόμενη κιόλας ημέρα θύελλα αντιδράσεων. Δημήτρης Παπανώτας, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Τσουρός – «Έχει γνώση ή βασίζεται στους παπάδες και την πίστη;» -, Θέμης Κανέλλος – «Μην ανοίξω το στόμα μου…», «Έτσι είναι η Ελλάδα, προτιμά αυτούς που το κάνουν στα κρυφά παρά τους ντόμπρους» – του αποκρίθηκαν δημόσια με ξεσπάσματα και δηλώνοντας την αντίθεσή τους στα λεγόμενά τους και μόνο ο Αχιλλέας Μπέος με σημερινή του ανάρτηση στάθηκε στο πλευρό του.

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Άμεσα ήταν τα… αντανακλαστικά του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος στον αέρα του «Happy Day» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου. Ο Οικονομόπουλος απορρίπτει τη ζωή παιδιών, που υπάρχουν ήδη στην κοινωνία μας. Επίσης, υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποφασίσει να κάνουν παιδιά χωρίς πατέρα και παίρνουν σπέρμα από τράπεζα σπέρματος. Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες, που δεν μπορούν να κάνουν παιδάκι και θέλουν να έχουν μία παρένθετη μητέρα. Επαναλαμβάνω ότι έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη για όλα, αλλά για το πώς θα είναι η ζωή του διπλανού μας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη».

Αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση «Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό, που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα, που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;

Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη».

Προς υπεράσπιση του Νίκου Οικονομόπουλου ήρθε η σημερινή μακροσκελής ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου, στην οποία επισημαίνει πως γίνεται προσπάθεια κατάργησης των όρων «πατέρας και μητέρα», καταλήγοντας πως «αλίμονο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε άντρες.

Αναλυτικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου έγραψε:

«Στο στόχαστρο των γνωστών “προοδευτικών”, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του. Όχι γιατί έχει τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά γιατί δεν φοβήθηκε να τη διατυπώσει δημόσια, παρά την τρομοκρατία που από μια ομάδα, ένα κύκλωμα, που ελέγχει ΜΜΕ και social media, ασκείται σε βάρος όποιου διαφωνήσει μαζί τους. Σε πείσμα κάθε λογικής, σε αντίθεση με κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και έχει επιδοθεί με μια ζέση που πραγματικά ξενίζει στην προσπάθεια να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν γαμπρός και νύφη και, κυρίως, πατέρας και μητέρα, αλλά…

Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ’ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες.

Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement