Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πατρινός Γιάγκος Ραυτόπουλος θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Αλιάγα

Published

on

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος και η ομάδα του ετοιμάζονται να “σπάσουν” ένα ρεκόρ που είχε γράψει την δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, 

Το ρεκόρ του Νίκου Αλιάγα πριν από 20 χρόνια στο Mega Chanel, σε μια τηλεοπτική εκπομπή που είχε διάρκεια 32 συνεχόμενες ώρες.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος και η ομάδα του ξεκινούν από την τηλεοπτική συχνότητα του Lepanto T.V. έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο 33 ωρών με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ αυτό του Αλιάγα και να γράψουν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός αυτός μαραθώνιος ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου στις 17.00 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 4 του ίδιου μήνα στις 2 τα ξημερώματα.

“33 χρόνια ταινιών,εκπομπών, βιντεοκλίπ και λοιπών viral projects σε ενα ταξίδι στον χρόνο με αδημοσίευτο υλικό backstage της ίδιας παρέας, για πρώτη φορά” σημειώνει στη σχετική πρόσκληση ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, τονίζοντας:

“Θα καταφέρουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω σπάζοντας το ελληνικό ρεκόρ των 32 συνεχόμενων ωρών του Νίκου Αλιάγα; Για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην παρέα μας χρειάζεται εγγραφή στο νέο κανάλι στο youtube, στην παρακάτω διεύθυνση https://www.youtube.com/@ave_sklave.”

 

O Γιάγκος πάει να "σπάσει" το τηλεοπτικό ρεκόρ των 32 ωρών του Νίκου Αλιάγα!

Γιατί ο Γιάγκος αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω και να εκδικηθεί τον Αλιάγα, σπάζοντας του το ρεκόρ των 32 ωρών;

Ο Αλιάγας στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε ο Γιάγκος Ραφτόπουλος, έχοντας μάλιστα έναν κομβικό ρόλο στο να πετύχει ο γνωστός παρουσιαστής το ρεκόρ που ήθελε ως “Κόναν ο Βάρβαρος”,  τον ειρωνεύτηκε όταν αυτός μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του να γυρίσει την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας.

Τότε υποσχέθηκε στον εαυτό του, όπως λέει, όταν φτάσει στην ηλικία του Αλιάγα, να σπάσει το ρεκόρ αυτό, με την ίδια ακριβώς παρέα των γυρισμάτων της ταινίας. Οπότε είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αυτή η εκπομπή που θα μεταδοθεί σε μορφή live streming από το κανάλι του Lepanto TV.

Είστε έτοιμοι;

Ροή ειδήσεων

Advertisement