Connect with us

Ελλάδα

Γεραπετρίτης για υπόκλιση στον Ερντογάν: Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους

Published

on

Απάντηση έδωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σχετικά με την υπόκλιση που έκανε την στιγμή που ο Ταγίπ Ερντογάν περνούσε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.

Ο κύριος Γεραπετρίτης διευκρίνισε ότι: «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην Αρχηγό του κράτους» αναφερόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν φωνές που είναι αντίθετες στην προσέγγιση που επιχειρούμε με την Τουρκία» είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας:

«Δεν μπορώ παρά να είμαι ειλικρινής απέναντι στους συνομιλητές μου και να κινούμαι στη βάση αρχών και αξιών. (…)Με τον Πρόεδρο (σ.σ. Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν έχουμε την τυπική σχέση που έχει ένας υπουργός Εξωτερικών με τον αρχηγό κράτους» είπε και συνέχισε: «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους. Όπως το έπραξα το Σάββατο που την είδα, το έπραξα και σήμερα και θα το πράττω πάντα. Στην αρχηγό του κράτους μου εγώ πάντοτε θα το πράττω αυτό. Εξάλλου τον πρόεδρο Ερντογάν τον είδα, όπως γνωρίζετε το πρωί. Εγώ τον υποδέχθηκα και νομίζω οι εικόνες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement