Connect with us

Παναχαϊκή

Να μην καεί… και σε αυτό το ματς

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον δυνατό Ολυμπιακό Β’

 

Όσο βρίσκεται στην εντατική ελπίζει η Παναχαϊκή που σήμερα (3μ.μ.) φιλοξενεί τον δυνατό Ολυμπιακό Β’ για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Και στην εντατική βρίσκεται καθώς έξω από αυτή λίγα μόλις μέτρα βρίσκονται Τηλυκράτης και Αιγάλεω αλλά και ο Παναθηναϊκός Β’.

Όσο αυτές οι τρεις ομάδες δεν απομακρύνονται οι ελπίδες για να επανέλθει η Παναχαϊκή στην «ζωή» είναι υπαρκτές.

Στο σημερινό παιχνίδι το θετικό είναι ότι ο Νάστος εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ενώ εκτός παρέμεινε και πάλι ο Μούλτερ που είναι τραυματίας όπως και ο Κούτσιας.

Έκπληξη προκάλεσε στο ότι ο επιθετικός της Παναχαϊκής Γιάννης Ιατρούδης δεν βρισκόταν στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Β.

Ο έμπειρος άσος ωστόσο τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση οπότε και έμεινε εκτός αποστολής. Το ιατρικό επιτελείο ανέφερε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και έτσι έμεινε οριστικά εκτός.

Εκπλήξεις είχαμε και στην αποστολή καθώς ο Τραορέ αυτή την φορά εντάχτηκε σε αυτή. Ο ίδιος έκανε προπόνηση με τον Λοττιν και στην ουσία ήταν εκτός ομάδας όμως μετά την επικοινωνία με τον μάνατζερ όλα άλλαξαν και επέστρεψε σε αυτή τις τρεις τελευταίες ημέρες. Στην αποστολή υπάρχουν και παίκτες που είχαμε καιρό να δούμε αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Όπως και να έχει η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Μασούρας, Γρηγορόπουλος, Πατρινός, Νάστος, Αλίμπε, Τραορέ, Πετράτος, Λ. Μικές, Γκανσιέρ, Κυρσανίδης, Αποστολόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Παραστατίδης, Χριστόπουλος, Τόσκα, Ζέκοφ.

Ναυαγεί του Μύρτσου

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμπλοκή του Γιώργου Μύρτσου με την Παναχαϊκή θα αποτελέσει παρελθόν. Ο παλαίμαχος πορτιέρο της Παναχαϊκής ήρθε στην Πάτρα, μίλησε με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και απήλθε. Συμφωνία δεν επήλθε και έτσι το deal εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει ποτέ.

Δύσκολα θα λυθούν τα συμβόλαια

Μπορεί η Παναχαϊκή να έχει κάνει επαφές με πολλούς μάνατζερ έτσι ώστε να έρθουν παίκτες και να την βοηθήσουν όμως το ερώτημα είναι κατά πόσο εύκολο είναι να λύσει τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών. Ακόμα και αν τους αναφέρουν να βρουν ομάδα αν οι ίδιοι δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν τότε η Παναχαϊκή είναι αναγκασμένη να πληρώνει κάθε μήνα τον μισθό τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement