Connect with us

Ελλάδα

Ο Άδωνις κατέβηκε από το υπουργείο και συναντήθηκε με συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν

Published

on

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε από το υπουργείο Εργασίας και συναντήθηκε με τους συνταξιούχους της πρώην Εμπορικής Τράπεζας που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το κτίριο.

Ο υπουργός Εργασίας έκανε και σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, όπου έγραψε τα εξής:

«Όσο είμαι υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως είπα και στους διαδηλωτές σήμερα, η πόρτα του υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή. Το υπουργείο αυτό ανήκει στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους, όχι σε μένα.

Επί της ουσίας, οι συνταξιούχοι της πρώην Εμπορικής Τράπεζας είχαν δύο μεγάλες εκκρεμότητες εδώ και 20, περίπου, χρόνια.

Την πρώτη την λύσαμε ήδη με το νομοσχέδιο που ήδη συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, για το δεύτερο ζητήσαμε λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είμαι αισιόδοξος και γι’ αυτό.

Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πώς με υποδέχθηκαν οι διαδηλωτές και να ξέρετε ότι εγώ ποτέ δεν αντιδικώ με τους ανθρώπους του μόχθου. Δικαιούνται σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, στο υπουργείο ΕργασίαςΔιαμαρτυρία συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, στο υπουργείο ΕργασίαςΔιαμαρτυρία συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, στο υπουργείο Εργασίας

Ροή ειδήσεων

Advertisement