Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Eπώνυμα χαλιά για όλα τα γούστα-Πλήθος κόσμου στα λαμπρά εγκαίνια του νέου καταστήματος της Δέσποινας Μοιραράκη

Στην οδό Βότση 16 με την σφραγίδα της οικογένειας Πλέσσα

Published

on

Παρουσία πλήθους γνωστών Πατρινών πραγματοποιήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Δέσποινας Μοιραράκη, στην Πάτρα,επί της Βότση 16.

Το νέο εγχείρημα, έχει τη σφραγίδα της οικογένειας Πλέσσα, η οποία είναι γνωστή για την επιτυχημένη της επιχειρηματική πορεία.
Παρευρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Φαίη Σκορδά , ο Κώστας Μαρτάκης,ο Γιώργος Λιβάνης,η Σοφία Παθέκα, η Αλεξία Παπανδρέου και η Στέλλα Μέλιγκαν που βρέθηκαν δίπλα στη Δέσποινα Μοιραράκη και στην οικογένεια Πλέσσα για τα εγκαίνια του καταστήματός στην Πάτρα.


Η εταιρεία Μοιραράκη ειδικεύεται αποκλειστικά στα χειροποίητα χαλιά και όλες της οι δραστηριότητες είναι συνυφασμένες με την αγορά, προβολή και πώληση του αγαπημένου αυτού είδους.
Με τα δύο καταστήματα που διατηρεί σε Γλυφάδα και Νέα Ερυθραία, εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο, ενώ αποφάσισε να επεκταθεί και στην Πάτρα, μέσα από τη συνεργασία της με τη σύζυγο του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία, Πέτρου Πλέσσα, Προέδρου της γνωστής εταιρείας «Αφοί Πλέσσα Α.Ε.»
Οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τα χαλιά της προτίμησής του, ένα προς ένα από τις χώρες της Ανατολής, να ενημερωθούν για την ποιότητα και τις προδιαγραφές τους με την καθοδήγηση των υπευθύνων του νέου καταστήματος, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους καταναλωτές της Πάτρας και όλης της Δυτικής Ελλάδας.
Τα εγκαίνια τα διοργάνωσε ο γνωστός Αθηναίος PR manager Γιώργος Ντάβλας που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλής ποιότητας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement