Connect with us

Παναχαϊκή

Βαθμούς με οποιοδήποτε τρόπο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδο της Αγυιάς την Καλλιθέα

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Άνοιγμα δευτέρου γύρου σήμερα (15:00) και η Παναχαϊκή, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β, το οποίο και αντιμετώπισε προ μιας εβδομάδας στην έδρα της, σειρά παίρνει η Καλλιθέα την οποία και υποδέχεται στο γήπεδο της Αγυιάς για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Στόχος, τι άλλο το θετικό αποτέλεσμα ή αν θέλετε καλύτερα η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που θα της… δώσουν ώθηση για παραπάνω θέση στον βαθμολογικό πίνακα, προκειμένου να σώσει την παρτίδα της παραμονής.

ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ…

Εύκολα ή δύσκολα, πρέπει να κερδίσει την αντίπαλός της, να φτάσει τους οκτώ βαθμούς (έχει πέντε) και να περιμένει να δει το τι θα γίνει στο προσεχές παιχνίδι  Τηλυκράτης-Αιγάλεω και συνάμα να εύχεται να μη νικήσει κάποιος από τους δύο, έτσι ώστε να έχει ελπίδες. Άπαντες το γνωρίζουν στην κοκκινόμαυρη ομάδα, άλλωστε «μετρούν» κάθε αγωνιστική τα «κουκιά» για να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

ΗΛ. ΠΕΤΡΑΤΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ»

Κι αν μη τι άλλο ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Ηλίας Πετράτος, έδωσε το σύνθημα της νίκης, καθώς τόνισε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα ότι: «Η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει την πρώτη νίκη» και παράλληλα, ανέφερε πως: «Αισθάνεται περήφανος που φοράει την κοκκινόμαυρη φανέλα όπως το ίδιο αισθάνεται κάθε πατρινός».

Τα Πατρινόπουλα αισθάνονται τιμή να φοράνε την ιστορική φανέλα μην τ’ απογοητεύεται και μην τ’ απομακρύνεται από την αγαπημένη τους ομάδα όπως πολλές φορές έχει γίνει με πολλούς πατρινούς που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Έτσι και βρίσκονταν όλοι αυτοί οι πατρινοί ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα σε μεγάλες ομάδες, στην Παναχαϊκή τώρα θα αγωνιζόταν στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΟΙ 21 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της Παναχαϊκής για το σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Νάστος, Γρηγορόπουλος, Γκανσιέρ, Λ. Μικές, Τόσκα, Κυρσανίδης, Μασούρας, Πετράτος, Μαρτίνεθ, Ολιβέιρα, Παραστατίδης, Χριστόπουλος, Αλίμπε, Πατρινός, Τραορέ, Ζέκοφ, αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μούλντερ, Ιατρούδης, Κούτσιας, Αποστολόπουλος. Στο μεταξύ, ο Δημήτριος Μπεκιάρης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου, θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Πλακά (Δυτικής Αττικής), Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορίνθου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστείδης Αλιάδας του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας). Τα άλλα παιχνίδια, που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: 17:00: Διαγόρας-Γιούχτας. Η αυλαία θα πέσει την προσεχή Τρίτη με τις εξής συναντήσεις: 19/12: Χανιά-Ιωνικός, Αιγάλεω-Τηλυκράτης.

*«Στοπ» στο σερί νικών της Ηλιούπολης έβαλε ο Ολυμπιακός Β’ καθώς έφυγε με το διπλό (0-1, 11΄Μπακαλιάνης) και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

*Στο… μηδέν (0-0) έμειναν Καλαμάτα και Παναθηναϊκός Β’ για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2, με τους γηπεδούχους να κινδυνεύουν να χάσουν και άλλο έδαφος από την κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μπαράλες στο 20ο λεπτό το οποίο απόκρουσε ο Μαργκόνος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement