Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο επίκεντρο οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα-Ημερίδα σήμερα (7 μ.μ.) από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας

Published

on

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργανώνει στις 7 το απόγευμα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, στην αίθουσα εκδηλώσεων στην οδό Φιλοποίμενος 24, γ΄ όροφος.

Στην ημερίδα θα προεδρεύσει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ., Γεώργιος Μπισμπίκης. Ομιλητές θα είναι οι: Ιωάννης Γιαννίδης, ομότιμος καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και ο Πολυχρόνης Τσιρίδης, δικηγόρος Πειραιώς, ΔΝ, επισκέπτης καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα το πρωί συνεδριάζει η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών προκειμένου να αποφασίσει για την περαιτέρω στάση της αναφορικά με το φορολογικό νομοσχέδιο για το οποίο τελούν σε αποχή τις τελευταίες εβδομάδες. Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων έχει προτείνει στα μέλη του να συνεχίσουν την αποχή έως τις 5 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή ο Δ.Σ. Πάτρας απέκλεισε το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας διαμηνύοντας πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement