Connect with us

Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Λαμίας – Οδηγός έριξε κουτουλιά σε δημοτικό αστυνομικό

Published

on

Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 65χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/12) στο κέντρο της Λαμίας, κοντά στα δικαστήρια. Ο άνδρας έριξε κουτουλιά σε ένστολο της δημοτικής αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧΦ τύπου βαν εντοπίστηκε παρκαρισμένο πάνω στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, η οποία εξυπηρετεί και τη διάβαση αναπήρων στο συγκεκριμένο σημείο.

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν την παράβαση στις 19:10, ωστόσο το όχημα παρέμενε στο σημείο. Παρότι ο ιδιοκτήτης και οδηγός του οχήματος είδε την κλήση, φέρεται να παρέμεινε εκεί, για να ζητήσει το λόγο.

Μία περίπου ώρα αργότερα, όταν πλησίασε και πάλι όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, για να του ζητήσει να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να τους μίλησε άσχημα, ενώ στην παρατήρηση του δημοτικού αστυνομικού πως είναι διάβαση αναπήρων, απάντησε επιθετικά, λέγοντας: «Βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Στη συνέχεια τον έπιασε από το μπουφάν και του έριξε κουτουλιά στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί, που ήταν επίσης σε περιπολία.

Στο σημείο επενέβησαν και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε μέχρι σήμερα το πρωί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement