Connect with us

Ελλάδα

Λαμία: Είχε κάνει «φρούριο» το σπίτι του για να διακινεί ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Published

on

«Θωράκισε» με κάμερες κλειστού κυκλώματος το σπίτι του στη Λαμία και κατέγραφε τον εξωτερικό δημόσιο χώρο για να εντοπίζει τυχόν ανεπιθύμητους “επισκέπτες” ένας Έλληνας που διακινούσε ηρωίνη σε χρήστες της περιοχής, αλλά δεν απέτρεψε την οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και τον ακινητοποίησαν την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” βάρους 31,2 γραμμαρίων, 30 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, ακόμη, 1.025 ευρώ, τις δυο κάμερες, την οθόνη και το σύστημα καταγραφής εικόνας, δυο κινητά τηλέφωνα, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσε ο διακινητής και ένα κράνος.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, έφτασαν στην κατοικία του δράστη δυο από τους “πελάτες” του για να προμηθευτούν ναρκωτικά και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερις αναδιπλούμενοι σουγιάδες και ένα μαχαίρι τύπου “πεταλούδα”, επτά ναρκωτικά χάπια και 15 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement