Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη – Φωτογραφίες και βίντεο

Published

on

Μέσα σε έξι μήνες η οικογένεια Φλωρινιώτη έχασε τον πατέρα Γιάννη και τον γιο Νίκο, τον οποίο αποχαιρέτισε σήμερα. Ο Νίκος Φλωρινιώτης πέθανε σε ηλικία 39 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς του είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο.

Η σορός του θα ταφεί στο Κοιμητήριο Σχιστού, δίπλα στο μνήμα του πατέρα του.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία…

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη

«Πρώτα ο Θεός πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» είχε αναφέρει το πρωί της Τετάρτης (29/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ο Νίκος Φλωρινιώτης από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν και μπαινόβγαινε το τελευταίο διάστημα.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα. Θα κάτσω και μία-δύο μέρες να με παρακολουθούν, για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» είχε δηλώσει τότε.

«Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά, η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος, πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό» είχε πει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη τον Ιούνιο του 2023 για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement