Connect with us

Ελλάδα

Απαντήσεις Κασσελάκη για δάνειο σε ΣΥΡΙΖΑ και Σπέτσες – «Δεν θα αφήνω αναπάντητη την προπαγάνδα»

Published

on

Απαντήσεις για τα ζητήματα που έφεραν αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύοντας παράλληλα βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ανάρτηση – βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι «δεν θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας».

«Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τριήμερο εργασίας»

Για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, «για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές».

Ακολούθως προσθέτει ότι «λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών».

Για την τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δίνει τη δική του απάντηση για το τριήμερο εργασίας της κοινοβουλευτικής ομάδας στις Σπέτσες.

«Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τριήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του. Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο. Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μπλίκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους», αναφέρει.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη».

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement