Connect with us

Ελλάδα

Ο τυχερός Πολάκης κέρδισε το φλουρί, χαρές και αγκαλιές με τον Κασσελάκη – Δείτε φωτογραφίες

Published

on

Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης ήταν ο τυχερός στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κέρδισε το φλουρί στην κοπή της πίτας του προεδρείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος κλήθηκε να κόψει την πίτα.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κ.Ο Θεοδώρα Τζάκρη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Νίκος Παππάς, η Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, οι γραμματείς, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος, Μανώλης Καπνισάκης.

«Σήμερα κόψαμε την πίτα για το 2024, πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Μου έτυχε το φλουρί! Καλή χρονιά με νίκες και ανατροπή!», τόνισε ο συντονιστής τομεαρχών, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας υπήρξε και θερμός εναγκαλισμός ανάμεσα στον βουλευτή Χανίων και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη

Δείτε φωτογραφίες:

kasselakis-flouri__2_
kasselakis-flouri__3_
kasselakis-flouri__4_
kasselakis-flouri__5_
kasselakis-flouri__6_
kasselakis-flouri__7_
kasselakis-flouri__8_
kasselakis-flouri__1_

Σημειωτέον ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεδρίασε σήμερα με αντικείμενο την στάση του κόμματος στα επικείμενα νομοσχέδια, αλλά και τον προγραμματισμό έργου για την νέα χρονιά, ο οποίος θα απασχολήσει και την συνεδρίαση των Σπετσών, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement