Connect with us

Ελλάδα

Νέο θερμό επεισόδιο Κασσελάκη με Πολάκη: Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις

Published

on

Αγεφύρωτες, παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον βουλευτή του κόμματος Παύλο Πολάκη, καθώς εκεί που έδειχναν να εξομαλύνονταν τα πράγματα, χθες άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους δυο συντρόφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης λογόφεραν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων, Παύλο αν δεν του αρέσει μπορεί να φύγεις.

Η συνεδρίαση αφορούσε τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου και τη στάση του κόμματος στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πηγές ωστόσο της Κουμουνδούρου επισήμως διαψεύδουν το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου επέλεξαν την οδό του «σασμού», προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή μια ρήξη στον ηγετικό πυρήνα της Κουμουνδούρου.

Μετά από μια επεισοδιακή τότε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που επισκιάστηκε από τη διαφωνία του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη απέναντι στην κομματική γραμμή και στην συνέχεια την απειλή διαγραφής του να αιωρείται στον αέρα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε κατά τη δευτερολογία του πως «αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δεν θα ήμουνα στον ΣΥΡΙΖΑ», αναγνωρίζοντας εμμέσως την προσωπική συμβολή του Βουλευτή Χανίων στην επικράτησή του κατά την εσωκομματική κούρσα. Και αυτό, γιατί εκτός από την είσοδό του στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο κ. Πολάκης συνέβαλε καθοριστικά στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, πλαισιώνοντας εξαρχής την υποψηφιότητά του, αλλά κυρίως συστήνοντας στην μάζα των φανατικών οπαδών του εντός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το πρόσωπο του σημερινού Προέδρου του κόμματος, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement