Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας από την ακρίβεια μέχρι την ασφάλεια – Δείτε φωτογραφίες

Published

on

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα «μεγάλα και μικρά ζητήματα» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του προς πολίτες της Αγίας Παρασκευής όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την επίσκεψή του στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος».
Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα θέματα της ακρίβειας, λέγοντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στο πλευρό των πολιτών στη μάχη για την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού, αλλά και στην υγεία, την ασφάλεια και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα από την ακρίβεια μέχρι την κατάσταση στην υγεία, από την ασφάλεια, με τα δύσκολα ζητήματα που που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων ή την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «η κυβέρνηση αυτή παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αγία Παρασκευή

mitsotakis_agia_paraskeui___2_
mitsotakis_agia_paraskeui___3_
mitsotakis_agia_paraskeui___4_
mitsotakis_agia_paraskeui___5_
mitsotakis_agia_paraskeui___1_

Η επίσκεψη στον Δημόκριτο

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο campus στο οποίο πραγματοποιείται ένα μεγάλο σχέδιο ανακαίνισης και συνομίλησε με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το ένα από τα πέντε κτήρια που ανακαινίζονται, το οποίο, όπως είπε η ΕΡΤ, θα στεγάσει όλη την έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη:

mitsotakis_dimokritos___2_
mitsotakis_dimokritos___1_
mitsotakis-dimokritos-a
mitsotakis-dimokritos-b
mitsotakis_dimokritos___3_
mitsotakis_fysikon_epistimon__2_
mitsotakis_fysikon_epistimon__3_
mitsotakis_fysikon_epistimon__4_
mitsotakis_fysikon_epistimon__1_

Ροή ειδήσεων

Advertisement