Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος και οργή στην κηδεία του 43χρονου, που μαχαίρωσε η 39χρονη στη Χαλκίδα – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Published

on

Οργή και οδύνη στην κηδεία του 43χρονου Σάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα από την 39χρονη. Η μητέρα του 43χρονου έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τους συγγενείς, ενώ τραγική φιγούρα στην κηδεία ήταν και η γυναίκα του 43χρονου, η οποία ήταν και η πρώτη που αντίκρισε νεκρό τον άντρα της κάτω από το σπίτι τους, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Λουκίσσια, για να αποχαιρετήσει τον άτυχο Σάκη που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα, όπως μεταδίδει το evima.gr.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7:55, από γειτόνισσα. Δύο λεπτά μετά τις 8:00, άνδρες της ομάδας Δίας έφτασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στο σώμα του, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement