Connect with us

Ελλάδα

Στο αυτόφωρο για να δικαστεί οδηγήθηκε η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού

Published

on

Στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων οδηγήθηκε σήμερα η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία έχασε το σπίτι της στου Ζωγράφου σε πλειστηριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση σε βάρος της δημοσιογράφου υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ωστόσο, η δίκη της αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου. Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της κ. Κολοβού, καταδικάζοντας τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί και αυτό έχει περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη. Όμως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμη η δικηγόρος της δημοσιογράφου ανέφερε πως η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες της για διακανονισμό. Τελικώς μετά από δυο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε και ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.

 

ΠΗΓΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement