Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Έτοιμος ο προαύλιος χώρος στο νέο Δημαρχείο – ΦΩΤΟ

Published

on

Έτοιμο είναι το Αρσάκειο της Πάτρας για να μετατραπεί σε δημαρχιακό μέγαρο, με την μετεγκατάσταση των δημοτικών υπηρεσιών να ξεκινάει εντέλει από τον Φεβρουάριο και μετά αφού υπάρχουν προβλήματα με το ηλεκτρολογικό δίκτυο και τον μηχανολογικό εξοπλισμό που φέρνουν καθυστερήσεις.

Ωστόσο, το κτιριακό συγκρότημα του Παλαιού Αρσακείου έχει αναδειχθεί μέσα από το έργο της ανακαίνισης του και μαζί με αυτό όλη η περιοχή αισθητικά.

Το νέο δημαρχιακό μέγαρο θα δώσει σίγουρα μια νέα πνοή στο συγκεκριμένο σημείο του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, ενώ η εικόνα του στην εξωτερική του όψη είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ειδικότερα, με τις εργασίες στον προαύλιο χώρο που πλέον έχουν ολοκληρωθεί, το Παλαιό Αρσάκειο είναι ακόμα πιο όμορφο.

Έχουν φυτευτεί στην είσοδο του προαυλίου ελιές, υπάρχει αρκετό γκαζόν και όλο αυτό σε συνδυασμό με τους δύο πανύψηλους φοίνικες που αποτελούν σημεία αναφοράς του κτιριακού συγκροτήματος, κεντρίζουν την προσοχή των διερχομένων.

Σημειώνουμε ότι στον προαύλιο χώρο του νέου δημαρχιακού μεγάρου θα γίνονται και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, χορευτικές επιδείξεις, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2024.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement