Connect with us

Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Τρόμος για δύο ανήλικες – Δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση σε ασανσέρ

Published

on

Τον άγνωστο άνδρα που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο ανήλικα κορίτσια στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητά η αστυνομία, μετά τις καταγγελίες που έκαναν στις αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η καταγγελία έγινε στις αστυνομικές Αρχές και έκανε λόγο για άνδρα που τους επιτέθηκε στο δρόμο έχοντας σεξουαλικό κίνητρο.

Όπως έγινε γνωστό η πρώτη καταγγελία σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έγινε από μια 14χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας.

Ο άγνωστος μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, της έκανε χαρακτηριστικά χειρονομία ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Η ανήλικη κοπέλα έδωσε περιγραφές στους αστυνομικούς, ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός.

Η ανησυχία έγινε μεγαλύτερη όταν την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένα δεύτερο κοριτσάκι 14ετών με καταγωγή από την Αλβανία αναφέροντας σε άλλο δρόμο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας.

Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν τα φώτα και αρχισε να της μιλάει αγγλικά προσπαθώντας να την κρατήσει μέσα. Την θώπευσε, επιχείρησε να την βγάλει από το ασανσέρ, προφανώς για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του διαθέσεις. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές, έτρεξε και κατάφερε να φύγει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement