Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ελεύθερες οι δύο ανήλικες που είχαν ληστέψει τον ηλικιωμένο ο οποίος… τις γνώριζε

Published

on

Ελεύθερη μετά την απολογία της, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε η 16χρονη -ρομά- που κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 83χρονου οδηγού, στην Πάτρα. Συνεργός της, ήταν η 13χρονη αδελφή της. Όπως απεδείχθη τις δύο ρομά… γνώριζε ο 83χρονος!

Κατά την καταγγελία οι δύο νεαρές  όρμησαν με το «έτσι θέλω» στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου στην Πάτρα και τον λήστεψαν, το απόγευμα της Δευτέρας. Η ληστεία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν τη μεγαλύτερη το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια  τη μικρότερη.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος είχε πει ότι  η 13χρονη ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα του οχήματος που οδηγούσε  και τον ανάγκασε να την πάει σε ένα σημείο, όπου περίμενε η 16χρονη αδελφή της. Εκεί, άρχισαν να τον χτυπούν, άρπαξαν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 120 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, οι ανήλικες παρέδωσαν την κλεμμένη τραπεζική κάρτα σε άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι έκαναν ανέπαφες συναλλαγές σε ένα παντοπωλείο.  Ωστόσο απεδείχθη πως ο ηλικιωμένος γνώριζε τις δύο ανήλικες και προφανώς συνέβαιναν και άλλα πράγματα μεταξύ τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement