Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διακινούσαν ναρκωτικά στο Πανεπιστήμιο- Πάνω από εκατό αγοραπωλησίες το τελευταίο διάστημα έχει ταυτοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ.  

Στα «δίχτυα» της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας φοιτητής και αλλοδαπός που είχαν στην κατοχή τους 1,181 γραμμάρια κάνναβης – Σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα

Published

on

Από την σημερινή έντυπη έκδοση της Γνώμης (29/1)

«Λαβράκι» έβγαλε η Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών καθώς κατάφερε «χτύπημα» σε δίδυμο που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Πανεπιστημιούπολη.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες έφθασαν στα ίχνη των δύο νεαρών, οι οποίοι φέρεται να είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με πελατολόγιο φοιτητές του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, έναν φοιτητή με καταγωγή από τη Γεωργία και για έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες το πρωί, μετά από αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου και σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ρίου, αντίστοιχα.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από εκατό αγοραπωλησίες εντός της Πανεπιστημιούπολης τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα που διέμενε ο 22χρονος φοιτητής στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 81 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό και εκατό γραμμάρια κάνναβης.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement