Connect with us

Ελλάδα

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα – Ο αδελφός της δεν άφηνε τους αστυνομικούς να μπουν

Published

on

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε μία γυναίκα, περίπου 60 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε πολυκατοικία στην οδό Εξάρχη Λάζου κοντά στο τουρκικό προξενείο. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου βρισκόταν ο αδελφός της γυναίκας, που, όπως αναφέρει το thes.grδεν επέτρεπε την είσοδο στους αστυνομικούς.

Τελικά, βγήκε στο μπαλκόνι πέταξε τα κλειδιά στους αστυνομικούς που εισήλθαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Περίοικοι που μίλησαν στο τοπικό σάιτ, αναφέρουν πως πάνω από τις κουβέρτες υπήρχε ένα έπιπλο αλλά και ένας αυτοσχέδιος σταυρός, που φαίνεται πως τον τοποθέτησε ο αδελφός της.

Οι γείτονες αναφέρουν πως και πριν από δύο εβδομάδες είχαν καλέσει την αστυνομία καθώς και τότε υπήρχε έντονη δυσοσμία, αλλά παρότι έφτασε περιπολικό εν τέλει δεν εισήλθαν στο διαμέρισμα και αποχώρησαν καθώς δεν παρατήρησαν κάποια έντονη μυρωδιά.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα και σπάνια έβγαιναν από αυτό. Δεν άνοιγαν σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενικό πρόσωπο που ζει στην ίδια πολυκατοικία.

Τη σορό αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής για τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ ο αδελφός της μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement