Connect with us

Ελλάδα

Απίστευτο θρίλερ με δυο φίλες…

Published

on

Ένα μυστήριο με κεντρικά πρόσωπα δύο φίλες ερεύνησε το «Τούνελ», την πρώτη Παρασκευή του Φλεβάρη. Η μία νηπιαγωγός στο επάγγελμα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022 όπως λένε οι Αρχές και η άλλη κοινωνικη λειτουργός, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Και οι δύο έμεναν στην Κυψέλη.

Συνδετικός κρίκος μια γυναίκα με περίεργο ρόλο. Είναι η φίλη και συγκάτοικος για χρόνια της αγνοούμενης Σταυρούλας Γκουγκουλιά 53 χρόνων, που φέρεται να εξαφανίστηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη.

Η συγκάτοικος είναι η μάρτυρας που έδωσε την πρώτη εικόνα της εξαφανισης, πιστεύοντας ότι κανείς άλλος δεν θα νοιαστεί για την Σταυρούλα αφού δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά της στην Λάρισα και στον Βόλο.

Η βιολογική της όμως οικογένεια από τον πατέρα της και συγκεκριμένα ο ετεροθαλής αδερφός της, εμφανίστηκε στο Τούνελ ζητώντας να μάθουν την αλήθεια πίσω από την μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Μάρτυρες με τους οποίους φέρεται να είχε επικοινωνήσει η συγκάτοικος της αγνοούμενης, έδωσαν στο Τούνελ μια εντελώς διαφορετική εικόνα για όσα συνέβησαν φέρνοντας την ανατροπή.

Είναι χρήστριες σε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών που διατηρούσαν επαφή μαζί της.

Η εκπομπή βρέθηκε στο διαμέρισμα που έμεναν οι δυο φίλες για να ερευνήσει την εξαφάνιση και ήρθε αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο γεγονος.

Η αστυνομία της περιοχής τηλεφώνησε στην συγκάτοικο της αγνοούμενης ζητώντας της να καταθέσει για την απόπειρα αυτοκτονίας της νηπιαγωγού, κάτι που της προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ…


Η πτώση απ’ το διαμέρισμα, το μαχαίρι και οι νέες έρευνες…

Το «Τούνελ» εντόπισε και επικοινώνησε με ένοικο της πολυκατοικίας που έμενε η άτυχη νηπιαγωγός που είχε φιλικές σχέσεις με την αγνοούμενη Σταυρούλα. Ο ίδιος είχε κρατήσει το ντοκουμέντο της πτώσης της από κάμερα ασφαλείας.

Ενημέρωσε την αστυνομία η οποία του ζήτησε να ερευνήσει από την κάμερα αν κάποιος κινήθηκε ύποπτα στην πολυκατοικία μετα την αποχώρησή τους.

Η ευαίσθητη γυναίκα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή με βαριά αναπηρία.

Η οικογένειά της νηπιαγωγού δεν πιστεύει ότι πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας και μιλά ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια.


Η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της αντικείμενα ακόμα και τα πιο απαραίτητα.

Η φίλη ισχυρίστηκε πως η αγνοούμενη, έφυγε από το σπίτι τους το απόγευμα. Σύμφωνα όμως με τη γειτόνισσά της που μίλησε στο «Τούνελ», την είδαν να φεύγει γύρω στις δέκα την νύχτα.

Την προηγούμενη μέρα είχαν ακούσει έναν έντονο καυγά από το διαμέρισμα και ουρλιαχτά.


Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή από τον Βύρωνα ζωντάνεψε την ελπίδα για την Σταυρούλα αφού την εμφάνιζε να ζει σε ένα ιδιόκτητο μικρό διαμέρισμα στην περιοχή.

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του Τούνελ βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε το κλειστό για χρόνια σπίτι. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν ότι έχουν να την δουν χρόνια και ότι κανείς δεν ενδιαφερόταν για την κατάσταση του σπιτιού.

«Έψαχνε πλούσιες φίλες σε εφαρμογή επικοινωνίας…»

Η μαρτυρία στο Τούνελ της χρήστριας διαδικτυακής εφαρμογής άναψε κυριολεκτικα φωτιές αφού έφερε στο φως τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η συγκάτοικος της αγνοούμενης. Η ίδια ενημέρωσε για όλα αυτά την διαχειριστρια της εφαρμογής η οποία επιβεβαιωσε στην εκπομπή τα λεγόμενά της.

«Μιλούσαμε μέσω τσατ και Viber. Κράτησα επαφή μαζί της για να μαζέψω στοιχεία γιατί κάτι δεν μου άρεσε από όσα μου έλεγε και κατάλαβα εξαρχής ότι είχε πρόβλημα. Μου έκανε εντύπωση που είχε φύγει η φίλη της και δεν είχε κάνει τίποτα για να την ψάξει. Της έχει φάει κι όλα τα λεφτά από την τράπεζα, όχι από τον κοινό τους λογαριασμό, αλλά από έναν άλλον που είχε η Σταυρούλα», λέει χαρακτηριστικά.

Από όσα της είχε πει η συγκάτοικος της αγνοούμενης κατάλαβε ότι η Σταυρούλα ήταν το πορτοφόλι του σπιτιού.

Το τελευταίο διάστημα είχαν εντάσεις οι δύο συγκάτοικοι εξαιτίας και της φίλης της Σταυρούλας, με την οποία τα πήγαιναν καλά και σκόπευαν να μείνουν μαζί σε άλλο σπίτι. Η φίλη αυτή είναι η νηπιαγωγός.



«Ζούσαμε από τα έτοιμα και υπήρχαν διενέξεις…»

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας μίλησε στο «Τούνελ» και για την κοινή τους ζωή.

Συγκατοικούσαν συνολικά εικοσι έξι χρόνια και δέκα από αυτά στο συγκεκριμένο σπίτι.

Η αγνοούμενη εργαζόταν όταν πρωτογνωρίστηκαν σε μια αεροπορική εταιρεία για τέσσερα χρόνια και έκτοτε δεν είχε ξαναδουλέψει.

«Για να συντηρεί τον εαυτό της χρησιμοποιούσε κάποια χρήματα που είχε η ίδια. Γενικά την βοηθούσα κι εγώ και μέναμε στο σπίτι μου στην Ηλιούπολη, οπότε δεν είχαμε ενοίκιο. Μετά αξιοποιήσαμε και όσα είχε πάρει σαν αποζημίωση από το τροχαίο με θύμα την μητέρα της, από ένα μαγαζί που πούλησε τον αέρα που ήταν στο όνομα της και από το διαμέρισμα που πούλησα και εγώ», λέει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία δέκα χρόνια αναφέρει πως καμία από τις δύο δεν δούλευε, ζούσαν από τα έτοιμα και αυτό προκαλούσε εντάσεις και είχε επηρεάσει την Σταυρούλα.


«Εμφανιζόταν σαν ψυχολόγος και έψαχνε για όπλο…»

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι η ίδια η Σταυρούλα πριν εξαφανιστεί μιλούσε σε διαδικτυακό τσατ με μια κοπέλα στην οποία εμφανίστηκε ως ψυχολόγος με άλλα στοιχεία.

«Μου χε πει ότι την λένε Έ. Π., είναι ψυχολόγος και ότι μένει μόνη της στο Μαρούσι. Την φίλη της την παρουσίαζε σαν αδερφή της. Μου ζητούσε μάλιστα να βρει όπλο, γιατί της είχε γίνει μια επίθεση από κάποιον υποτίθεται ασθενή της».

Το Τούνελ βρήκε την ψυχολόγο με τα στοιχεία αυτά αλλά δεν είχε καμία σχέση ούτε γνώριζε την Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement