Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ψηλά το κεφάλι

Published

on

 

Ο δρόμος είναι δύσκολος και χρειάζονται ψυχή και πάθος απ’ όλους για να καταφέρει η Παναχαϊκή να παραμείνει στην κατηγορία

 

Η Παναχαϊκή διανύει μια πολύ δύσκολη αγωνιστική σεζόν, εξ αρχής όλοι γνώριζαν ότι η παραμονή είναι πολύ δύσκολη και θέλει θυσίες, μάχες, μα πάνω απ’ όλα ψυχή απ’ όλους.

Την Κυριακή χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος, σίγουρα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας απογοητεύτηκαν με τον τρόπο που ηττήθηκε η Παναχαϊκή όμως όπως όλοι αναφέρουν Παναχαϊκή στα εύκολα, Παναχαϊκάρα στα δύσκολα.

Όλοι μαζί (ακόμα και οι ρεπόρτερ της ομάδας) πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή για την ιστορία του συλλόγου και όχι για τα πρόσωπα. Η Παναχαϊκή είναι ιδέα, η Παναχαϊκή είναι η πόλη μας, είναι η μεγάλη κυρία της Πελοποννήσου και στα δύσκολα όλοι πρέπει να σταθούν βράχοι δίπλα της και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Όλα ξεκίνησαν στραβά από το καλοκαίρι έχοντας έναν κομπάρσο για προπονητή όμως με την έλευση του Γιάννη Τάτση η ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο κάνοντας αγώνα δρόμου για την σωτηρία της. Μια σωτηρία που ναι μεν είναι δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη. Χρειάζεται όλοι οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν να παλεύουν.

ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Τίποτα δεν έχει χαθεί καθώς ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 8η θέση έχει 18 βαθμούς, ο 9ος Γιούχτας έχει 15 βαθμούς, ο 10ος Τηλυκράτης έχει 15 βαθμούς, ο 11ος Παναθηναϊκός έχει 14 και η Παναχαϊκή έχει 13 βαθμούς. Με λίγα λόγια η διαφορά μεταξύ αυτών των ομάδων είναι το περισσότερο πέντε βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα απολύτως δεν έχει χαθεί και πρέπει άμεσα να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων.

ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΝΤΖΟ

Είναι μόλις 20 ετών αλλά την ψυχή και το πάθος που βγάζει ο νεαρός άσος Προύντζος λίγοι έχουν.

Αυτό μάλιστα φάνηκε όταν ο «μικρός» αντικαταστάθηκε και χάθηκε τελείως το κέντρο καθώς ο Μπόονεν σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν βοήθησε όπως φυσικά και ο Πέρεθ. Πέντε ακόμα παίκτες με το πάθος και τα ασταμάτητα χιλιόμετρα του Προύντζου να είχε η Παναχαϊκή και το μέλλον θα ήταν καλύτερο…

Ροή ειδήσεων

Advertisement