Connect with us

Ελλάδα

Γιάννενα: Πτώση στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Published

on

Σε νοσοκομείο ο τραυματίας μετά την πτώση από μπαλκόνι διαμερίσματος στα Γιάννενα. Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες της παρολίγον τραγωδίας…

Σε νοσοκομείο στα Γιάννενα ο 78χρονος τραυματίας, μετά την πτώση στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας. Ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες, όταν όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Στο σημείο έσπευσε ταχύτατα ασθενοφόρο, με τους διασώστες να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Τον κράτησαν στη ζωή και πλέον ο ηλικιωμένος βρίσκεται στα χέρια γιατρών, στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων στα Γιάννενα, όταν ένας 78χρονος Έλληνας έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv, ο ηλικιωμένος άνδρας βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του κάνοντας κάποιες εργασίες ενόψει της σημερινής κακοκαιρίας, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα και τον διακόμισε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ο 78χρονος άντρας που φέρει ορθοπαιδικά τραύματα παραμένει νοσηλευόμενος .[tps_header][/tps_header][tps_start_button label=”Start slideshow” style=”” class=””]

Ροή ειδήσεων

Advertisement