Connect with us

Ελλάδα

Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε τρία άτομα στη Γλυφαδα

Published

on

Ο γεννηθείς στην Αίγυπτο 70χρονος, που όλοι φώναζαν «Άρη», εισέβαλε με μια καραμπίνα στη ναυτιλιακή εταιρεία του Σπύρου Καρνέση στη Γλυφάδα, σκότωσε τρία άτομα και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Ο δράστης εργαζόταν για πάνω από τρεις δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και ήταν αυτός που -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- όταν έμαθε ότι απολύεται αποφάσισε να εκδικηθεί και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα

Τα γραφεία όπου εισέβαλε ο ένοπλος σήμερα (12/2) το πρωί, βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ. Τα θύματά του είναι η Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος).

Ο 70χρονος ήταν και επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση, στους Πεταλιούς. Πριν από περίπου δύο χρόνια του ζητήθηκε να εργαστεί στο σπίτι της μητέρας της δολοφονηθείσας Μαρίας Καρνέση, η οποία ήταν κατάκοιτη. Οι πληροφορίες λένε ότι η μητέρα της Μαρίας Καρνέση είχε βαφτίσει τον Αιγύπτιο. Μόλις χθες η οικογένεια τον ενημέρωσε ότι απολύεται.

Το πρόσωπο του δράστη

Λίγο μετά τις 10 το πρωί παράκαμψε τα συστήματα ασφαλείας και μπήκε στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας από το πάρκινγκ. Ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου άνοιξε πυρ εναντίον του διαχειριστή της εταιρείας και του καπετάνιου, που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Έπειτα κινήθηκε στον δεύτερο όροφο, όπου σκότωσε και την ιδιοκτήτρια της εταιρείας. «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε», λέγεται ότι είπε ο δράστης σε πρώην συναδέλφους του προτού αρχίσει να πυροβολεί. Εν συνεχεία αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτηρίου, έχοντας δίπλα του μία καραμπίνα.

Το σπίτι όπου διέμενε ο δράστης

Πληροφορίες θέλουν η Μαρία Καρνέση να δέχθηκε τα πυρά στο κεφάλι και στο στήθος, ο γαμπρός της στο κεφάλι και ο καπετάνιος στον ώμο. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν ο Αντώνης Βλασσάκης ήταν εξ αρχής στο στόχαστρό του ή εάν ο διευθύνων σύμβουλος προσπάθησε να τον εμποδίσει, όπως έκανε και ο Ηλίας Κουκουλάρης και δέχτηκε τα πυρά.

Σύμφωνα με μία μάρτυρα, ο δράστης είχε κρύψει την καραμπίνα μέσα σε τσάντα, ενώ άλλες μαρτυρίες έχουν κάνει λόγο και για δεύτερο όπλο. Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement