Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αγρότες: Θα κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Τρίτη- Οι όροι και οι προϋποθέσεις από την ΕΛΑΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την χρυσή τομή φαίνεται πως βρίσκουν αγρότες και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να αποφευχθεί ένταση και σύγκρουση την ερχόμενη Τρίτη κατά το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε σχετική σύσκεψη στην οποία και αποφασίστηκε να επιτραπεί σε έναν βαθμό η κάθοδος τρακτέρ στην Αθήνα, από την στιγμή κιόλας που οι αγρότες φαίνονται ανένδοτοι, αυτή ωστόσο θα πρέπει να γίνει υπό όρους. Κατά πληροφορίες αναμένεται να υπάρχει πλαφόν στον αριθμό των τρακτέρ που θα πρέπει να βρεθούν στην πρωτεύουσα ενώ πιθανολογείται πως η ΕΛΑΣ θέλει να υπάρχει και μία αναλογία οχημάτων με τρακτέρ για λόγους ασφαλείας, από τη στιγμή κιόλας που η πρόταση του κ. Χρυσοχοΐδη έλεγε πως οι αγρότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους για το συλλαλητήριο.

Μετά το αρχικό «όχι» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φαίνεται πως αποφασίζεται να ακολουθηθεί στρατηγική επιτήρησης, με  το αρχηγείο της ΕΛΑΣ να εξειδικεύει το επιχειρησιακό σχέδιο για τη είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Γενικά, η ΕΛΑΣ δεν θεωρεί πως τα τρακτέρ θα ξεπεράσουν τα 170. Οσο για την πορεία τους προς το κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, αυτή θα γίνει με τη συνδρομή-συνοδεία της ΕΛΑΣ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement