Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Κ. Χατζηδάκης απόψε στην Πάτρα

Τα μηνύματα που θα μεταφέρει ο υπουργός Εθνικής σε ομιλία του, στη συνεστίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας

Published

on

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές η τοπική Ν.Δ. ετοιμάζει το επιχειρησιακό πλάνο της, προσδοκώντας σε διατήρηση της «πρωτοκαθεδρίας» στην Αχαΐα, όπως συνέβη και στις δυο αναμετρήσεις των τελευταίων εκλογών.

Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται να γίνουν συναντήσεις με τα προεδρεία, όλων των ΔΗΜ.ΤΟ. του νομού, ενώ θα δοθεί βάρος στην κάλυψη των εκλογικών τμημάτων με αντιπροσώπους, τη λειτουργία εκλογικού κέντρου, αλλά και στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων, κατά τις επισκέψεις που θα πραγματοποιούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Αν και χρονικά νωρίς, θεωρείται βέβαιη και η επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 9.30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνεστίαση της ΔΕΕΠ Αχαϊας, στην αίθουσα «Συμπόσιο» παρουσία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Χατζηδάκης, εκτός από τον μήνυμα ότι  η Ελλάδα έχει μια μοναδική ιστορική ευκαιρία γενικότερα και όχι μόνο στην οικονομία, αλλά προϋπόθεση για την επιτυχία είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια και κυρίως η δημοσιονομική σοβαρότητα, θα αναφερθεί και στο διακύβευμα των ευρωεκλογών.

«Η μάχη θα κρίνει πόσο δυνατή θα είναι η φωνή της ΝΔ στα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών. Να ενισχυθεί το κόμμα που καθιέρωσε τα εθνικά σύνορα ως ευρωπαϊκά και έφερε πόρους 36 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης», αναμένεται να επισημάνει και θα ζητήσει να είναι σε  εκλογική επιφυλακή όλα τα στελέχη του κόμματος.

Στην αποψινή εκδήλωση θα τιμηθεί για την προσφορά του στην φιλελεύθερη παράταξη ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ., Στέλιος Κονταδάκης, ενώ η ΔΕΕΠ έχει ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement