Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τρεις Αχαιοί στο ευρωψηφοδέλτιο της «ΝΙΚΗΣ»

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Published

on

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις και συμφωνίες για τα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα με τη «ΝΙΚΗ»  στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στόχος είναι οι υποψήφιοι να μπορούν να μιλήσουν σε ένα ευρύ ακροατήριο  για τις θέσεις  του κόμματος– με δεδομένο άλλωστε πως διατηρείται ο σταυρός προτίμησης – αλλά παράλληλα να διαθέτουν και τα απαραίτητα προσόντα για την ευρωβουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα η «Νίκη» θα δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο με τους 18 πρώτους υποψηφίους, ανάμεσα στους οποίους και Αχαιοί. Πρόκειται για τον ειδικό- ορθοδοντικό, Φώτη Ηλιόπουλο, τον γνωστό σεισμολόγο, Άκη Τσελέντη και τον Αιγιώτη ηθοποιό, Νίκο Αναδιώτη.

Το κόμμα προετοιμάζεται ανάλογα με τις συνθήκες που υπάρχουν, καθώς θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά το μέτρο της επιστολικής ψήφου.

Πρέπει να τονιστεί όμως ότι για τους εκλογείς που ζουν εκτός Ελλάδας αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο κατοικίας τους  στις προσεχείς ευρωεκλογές (δεν θα υπάρχουν δηλαδή εκλογικά τμήματα στο εξωτερικό).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement