Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θ.Βασιλόπουλος: «Στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο της ΕΛ.ΑΣ»

Published

on

Εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, είχε η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής  Διακυβέρνησης ΠΔΕ, Θεόδωρου Βασιλόπουλου, στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στην Πάτρα.

Ο κ. Βασιλόπουλος συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο, Ανδρέα Τσαπικούνη και τον Διοικητή του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, Αστ. Διευθυντή, Δημήτρη Διονυσόπουλο, τους οποίους και συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Αξιωματικοί και οι μάχιμοι Αστυνομικοί  για την διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Σε αναγνώριση της σημαντικής αυτής προσφοράς και προκειμένου  να διευκολύνει το έργο τους, ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο ίδιος προσωπικά, θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και ενίσχυσης του ψηφιακού εξοπλισμού και συνολικά του έργου τους. Άλλωστε, όπως υπενθύμισε στους δυο Αξιωματικούς ο κ. Βασιλόπουλος, έχει ήδη υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, η ένταξη προμήθειας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», αστυνομικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement