Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιλικό με την Κ19

Published

on

 

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασίας της έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη για τους αγώνες μπαράζ παραμονής της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τους παίκτες να ξεκουραστούν άλλο παρά το γεγονός ότι η Πάτρα θα χορεύει στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Έτσι λοιπόν έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με την Κ19 η οποία εντέλει δεν αγωνίζεται για το πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Διαγόρα καθώς η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική ο έμπειρος αμυντικός Μπαξεβάνος καθώς φαίνεται να μην υποχωρεί ο τραυματισμός του και να αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις.

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Μπορεί η ΑΕΚ Β σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα του Βορείου Ομίλου να έχει λάβει την 4η θέση, που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία μέσω των αγώνων πλέι οφ, ωστόσο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θ’ αποφασίσει για τη συμμετοχή της σε αυτά. Εάν η εισήγηση είναι αρνητική τη θέση της θα λάβει ο Ηρακλής και η ομάδα Β της Ένωσης θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ. Πάντως σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργανώτριας αρχής, ουδεμία ομάδα από τις Β δεν έχει δικαίωμα στην επόμενη κατηγορία μέσω των πλέι οφ, ακόμη κι αν υποβιβαστεί από την Σούπερ Λίγκα κύρια ομάδα. Αντίθετα σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη, υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατηγορία, εάν λάβει μια από τις τελευταίες

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement