Connect with us

Ελλάδα

Συνταξιούχος δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Κατερίνης – «Ο χαμός του παιδιού μου με οδήγησε σε αυτή την απόφαση»

Published

on

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο δώρισε στο ΕΚΑΒ Κατερίνης η κα Ειρήνη Παρασκευοπούλου στη μνήμη του γιου της που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η κίνησή της που συγκίνησε τους πάντες αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κ. Παπαρασκευοπούλου στη μνήμη του μοναχογιού της, Παναγιώτη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και του συζύγου της, καθώς και του πατέρα της αποφάσισε να δώσει χρήματα τα οποία είχε μετά από μια αγοραπωλησία για να αγοραστεί ένα ασθενοφόρο.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλο αυτό το διάστημα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Έχει ένα χρόνο που έδωσα την παραγγελία για ένα ασθενοφόρο. Με οδήγησε σε αυτή την απόφαση το ίδιο το παιδί μου, ο χαμός του παιδιού που έφυγε άδικα. Ευτυχώς οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ, τον βοήθησαν πολύ εδώ στο νοσοκομείο και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στον Άγιο Δημήτριο. Την ώρα που έφυγα από εκεί, μετά από ένα μήνα, έγραφα στο βιβλίο ευχαριστιών… αυτή η φιλοξενία με βοήθησε να ξεκινήσω κι εγώ κάτι. Αυτά τα χρήματα δεν ήταν οικονομίας, ήταν το αίμα του πατέρα μου, και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο γιος μου που έφυγε, έλεγε έχω ήρωα παππού» υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Ο πατέρας μου ήταν στον στρατό, είχαν πάει στην Αλβανία και στην τελευταία μάχη, πήγε να γλιτώσει κάποιον από ένα κοντινό χωριό, έφαγε σφαίρα στο αυτί και τελείωσε…Με όλο το χρυσό του κόσμου, αυτή την αγάπη που δείχνουν όλοι στην Κατερίνη και στην Πιερία, δεν μπορείς να την αγοράσεις» πρόσθεσε κλείνοντας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement