Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ρίχνεται στην μάχη της παραμονής

Published

on

Και τυπικά την προσεχή Κυριακή ορίστηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα Αρχανών (15:00, sl2.muvi.com) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα.

Φυσικά μόνο ένας αγώνας θα διεξαχθεί, αυτός της κοκκινόμαυρης με την κρητική ομάδα, καθώς λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων αναβλήθηκαν δύο αναμετρήσεις της πρεμιέρας κι είναι αυτές Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β, Διαγόρας-Ολυμπιακός Β, ενώ υπάρχει μια ακόμη εκκρεμότητα, που αφορά το ντέρμπι των αιωνίων.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής η οποία και αναφέρει: «Οι αγώνες Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β’ & Διαγόρας-Ολυμπιακός Β΄ της 1ης αγωνιστικής play out αναβάλλονται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ και Ολυμπιακός Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ ) και θα ορισθούν με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας».

ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ

Η Παναχαϊκή την Κυριακή (24/3, 3μ.μ.) ρίχνεται στην μάχη των μπαράζ παραμονής καθώς φιλοξενεί στην Αγυιά τον Γιούχτα. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο αυτή η αναμέτρηση στην πρεμιέρα των μπαράζ καθώς τα άλλα δύο παιχνίδια, Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’ και Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε αγώνες εθνικών ομάδων αναβλήθηκαν. Δηλαδή οι διώκτες της ακόμα και στην πρεμιέρα θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα όταν οριστούν εκ νέου οι αναμετρήσεις. Αυτό όμως που θα πρέπει να νοιάζει τους πάντες στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι η δικιά μας καμπούρα καθώς αναμένεται να δούμε στην συνέχεια «φιλικές» νίκες. Η Παναχαϊκή δεν είχε και την ευνοϊκότερη κλήρωση και το χειρότερο σε αυτή είναι ότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αγωνίζεται εκτός έδρας με Παναθηναϊκό Β και Αιγάλεω, κάτι που σημαίνει ότι αν ζητάς αποτελέσματα για να σωθείς θα παίξουν και άλλοι παράγοντες λόγο. Έτσι λοιπόν η Παναχαϊκή θα πρέπει μέσα στην έδρα της να πάρει πέντε νίκες για να μην εξαρτάται από κανέναν άλλον και να κερδίσει την παραμονή της πανηγυρικά.

ΜΕ ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων με τον Γιάννη Τάτση να έχει ανεβάσει τον ρυθμό καθώς πλησιάζει η μεγάλη πρώτη μάχη. Όλοι έδωσαν κανονικά το «παρών» πλην των τραυματιών Μπαξεβάνου, Πέρεθ, Σμάλη, Μ. Μικέ και Γρηγορόπουλου. Η προπόνηση θα συνεχιστεί και σήμερα το πρωί στο χώρο του Πανεπιστημίου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτησίας σεμινάριο στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον εκπαιδευτή Χρυσόστομο Μάνθο ο οποίος ενημέρωσε τους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές για τους κανονισμούς και τις διαφοροποιήσεις τους.

 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (27/3) ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η Κ19

Ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα υποδομών (Κ19) της Σούπερ Λίγκας 2 με την Παναχαϊκή να υποδέχεται την Τετάρτη (27/3, 15:00) στο γήπεδο των Προσφυγικών τον Διαγόρα στην αυλαία του πρώτου γύρου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement