Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού γνωστοποίησε μέσω Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση απο την ζωή του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη απο τον αγαπημένο γυιο του Δημήτρη. Γεννημένος το 1929 κ σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός απο τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε απο το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975. Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης. Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλάρη και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γινει από Τρίτη στο χωριό του. Καλό ταξίδι, αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε..

Ποιος ήταν ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας στις 20 Μαΐου 1929.
Ήταν έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως και σεναριογράφος.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά «Ο ταξιτζής μας», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Εκπαιδεύθηκε στη Δραματική Σχολή του «Θεάτρου Τέχνης» του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954. Ήταν μέλος του ΣΕΗ.

Παντρεύτηκε δύο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός, Αγγέλικα Καπελλάρη, και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.