Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: “Κακή” ήττα με κακή διαχείριση και -3 από τον Γιούχτα

Published

on

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει η Παναχαϊκή καθώς στο πρώτο αγώνα μπαράζ παραμονής ηττήθηκε από τον ανώτερο Γιούχτα με 1-0 και έμεινε στο -3 από την Κρητική ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή ήταν πολύ κακή αγωνιστικά και ίσως φταίει το ότι ήταν διαφοροποιημένη η αρχική 11άδα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος (έκπληξη που δεν χρησιμοποιήθηκε ο σκληροτράχηλος αμυντικός Καραγιάννης) με αποτέλεσμα στο 31′ να δεχτεί το γκολ από το Μπρους. Πιο συγκεκριμένα μετά από λάθος επιλογής πάσας του Ντε Ολιβέιρα στον Ντε Τόμας (ακάλυπτη η άμυνά μας) ο οποίος στην συνέχεια έχασε την μπάλα με τον Γιούχτα να βγαίνει στην κόντρα με 4 εναντίων 1 με τον Μπρους να την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Ζέκοφ, Πετράτου, Ντε Τόμας (είχε προηγηθεί στο 24′), Αλιμπέ και Χριστόπουλου η εικόνα άλλαξε κάπως προς το καλύτερο όμως όσες επιθετικές προσπάθειες δημιουργήθηκαν έγιναν με ανορθόδοξο τρόπο. Να σημειωθεί ότι  84′ ο Ζέκοφ είχε δοκάρι ενώ στο 92′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία μετά την σέντρα του Χριστόπουλου ο Ζαμόρα δεν πρόλαβε εξ επαφής να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι αυτή η ήττα ήρθε στην πρεμιέρα των μπαράζ και ίσως γίνει μάθημα στην συνέχεια ανατρέποντας την κατάσταση.

Η Παναχαϊκή την 2η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Μασούρας, Πατρινός, Νάστος (60′ Πετράτος), Μποόονεν (24′ Ντε Τόμας), Τραορέ (60′ Αλιμπέ), Γαϊτανίδης (46′ Ζέκοφ), Ντε Ολιβέιρα (71′ Χριστόπουλος).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουτσάκης (72′ Θεοδωράκης), Νοικοκυράκης (88′ Γκίνι), Μπουρσέλης (67′ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος (88′ Βρεττός).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΑΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

PLAY OFFS

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1 (28′ Γαβριηλίδης – 18′ Πεντρόσο )

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3 (46 Σιμόνι -5′ Τσάπρας ,58′ Ρόμο, 64′ Κουάδρα)

PLAY OUT

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (87′ Γιάκος)

Αιολικός –Ηρακλής 1-1 ( 34′ Ενομό – 13′ Κούστα)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

PLAY OFF

Ιωνικός – Χανιά (Action 24) 5-1 (7′ Σαλαζάρ , 11′ Σόουζα ,43,83′ Οικονομίδης, 52′ Ντάουντα – 56′ Νίλι)

PLAY OUT

Παναχαϊκή – Γιούχτας 0-1 (31′ Μπρούς)

Ροή ειδήσεων

Advertisement