Connect with us

Παναχαϊκή

Και το… καράβι «έμπαζε»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υπέστη εξευτελιστική ήττα (5-0) στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν αρχίσουν οι αγώνες των πλέι άουτ ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης, είχε τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας πως η «κοκκινόμαυρη ομάδα θα ήταν έτοιμη για αυτά» κι όπως αποδείχτηκε ήταν… πανέτοιμη!

Δέχτηκε την περασμένη αγωνιστική στην πρεμιέρα το πρώτο «χαστούκι» από τον Γιούχτα και μάλιστα στην έδρα της, αρχίζοντας με το… αριστερό και χθες ήρθε να προστεθεί το «κερασάκι στην  τούρτα», με τον Ολυμπιακό Β να την «διασύρει» στο Ρέντη με το εξευτελιστικό 5-0 και πλέον η Παναχαϊκή «έχασε τα αυγά και τα καλάθια».

ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ

Κι αυτό γιατί ο Διαγόρας -νίκησε τον Παναθηναϊκό- ξέφυγε από την κοκκινόμαυρη ομάδα έξι πόντους κι αν δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς την προσεχή εβδομάδα -πιθανώς θα διεξαχθεί την Πέμπτη αυτή η αναμέτρηση-τότε πλέον θα χαθεί οριστικά η παραμονή, μιας και οι Ροδίτες θα βρεθούν στο +9.

Νίκη με 2-0 εκτός έδρας σημείωσε και το Αιγάλεω απέναντι στον Γιούχτα και πέρασε στην 2η θέση με 16 βαθμούς σημειωτέων ότι τόσο το Σίτι όσο και Διαγόρας, Παναθηναϊκός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΔΕΝ ΧΡΙΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, δεν χρίζει κριτικής, η Παναχαϊκή ήταν ασύνδετη σε όλες τις γραμμές της, ο Ολυμπιακός Β΄-έπαιζε με την Κ19-το ήθελε περισσότερο, άρχισε να «σφυροκοπά» την εστία του Κολοβούρη και προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με πέναλτι του Μπα (ανατροπή του από τον Μπάρετ), ήρθε ο Μπρίνιτς έξι λεπτά αργότερα (35ο) να γράψει με σουτ το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για την κοκκινόμαυρη ομάδα. Στην επανάληψη ότι διορθωτικές κινήσεις έκανε ο Ηπειρώτης τεχνικός στην καταγωγή Γιάννης Τάτσης, έπεσαν στο κενό, οι ερυθρόλευκοι ήταν πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω και στο 48ο λεπτό ο Μαρίνος σημείωσε το 3-0, βάζοντας «ταφόπλακα» σε όποια όνειρα για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα από τους Μπα (57ο) και Μπρίνιτς (65ο), έγινε έτσι το 5-0  και το… έργο δεν είχε καλό τέλος, αφού οι της Παναχαϊκής αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι, έχοντας στην πλάτη τους μια βαριά ήττα. Η κοκκινόμαυρη ομάδα, ευτύχησε να έχει δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Γαϊτανίδη στο 56ο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (75΄Παπακανέλλος), Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας (75΄Λαϊντνερ), Μαρίνος (70΄Χ. Κωστούλας), Μπρίνιτς, Σαπουντζής (70΄Ιμπαγάσα), Κ. Κωστούλας, Πινακάς (70΄ Σγουρός), Μουζακίτης, Αργυρίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος (60΄ Χριστόπουλος), Μπάρετ, Νάστος (60΄ Τραορέ), Πετράτος (75΄Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Λιοφάγος, Ντε Τόμας (46΄Πατρινός), Ζέκοφ (46΄Γαϊτανίδης).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαγόρας            17

Αιγάλεω              16

Ολυμπιακός Β   15

Γιούχτας              14

Παναχαϊκή         11

Παναθηναϊκός Β11

Ροή ειδήσεων

Advertisement