Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ενώπιον του Εισαγγελέα για το επεισόδιο του Σαββάτου

Published

on

Μετά τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Ατρόμητο, ο βοηθός προπονητή της γηπεδούχου ομάδας σήμερα στη 1 μ.μ. θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής της Θύελλας κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Παπασπυρόπουλο με αποτέλεσμα ο πρώτος να συλληφθεί και ο δεύτερος να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του βοηθού προπονητή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία αντέκρουσε με ισχυρισμούς τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σε λίγο αναμένεται να καταθέσει και ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ο οποίος με πληροφορίες δηλώνει πως δεν γνωρίζει αν είναι ο συγκεκριμένος αυτός που τον χτύπησε και αναμένεται να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Ωστόσο ότι ακόμα και αν αποσυρθούν οι καταγγελίες η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη και θα αποφασίσει ο εισαγγελέας για την έκβασή της αφού μελετήσει την δικογραφία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement